Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Τζαρτζάνεια 2012: "Oι γεωγραφικές και κοινωνικές ποικιλίες της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και η παρουσία τους στην εκπαίδευση"

         Στις 7,8 και 9 Δεκεμβρίου 2012 πρόκειται να διεξαχθεί το Γλωσσολογικό – Εκπαιδευτικό Συνέδριο «Τζαρτζάνεια 2012», με θέμα «Οι γεωγραφικές και κοινωνικές ποικιλίες της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και η παρουσία τους στην εκπαίδευση». Θα διεξαχθεί στον Τύρναβο Λάρισας, γενέτειρα του γλωσσολόγου Αχιλλέα Τζαρτζάνου,στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο και  συν-διοργανώνεται από το Δήμο Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Σύνδεσμος Φιλολόγων ν. Λάρισας.
         Το Συνέδριο, με την επωνυμία «Τζαρτζάνεια», που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στον Τύρναβο, διοργανώνεται για τέταρτη φορά φέτος και πλέον αποτελεί έναν διακριτό θεσμό στον επιστημονικό κόσμο της χώρας. Είναι αφιερωμένο στο μεγάλο Τυρναβίτη δάσκαλο της γλώσσας μας, Αχιλλέα Τζάρτζανο και θα συγκεντρώσει και φέτος πανεπιστημιακούς, καθηγητές γλωσσολογίας απ’ όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εγγραφή σας ως εισηγήτριες/ητές ή ακροάτριες/ατές στην ιστοσελίδα του συνεδρίου  tzartzaneia2012.weebly.com/index.html η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς.
tzartzaneia2012.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :